Berbagi Tips Komputer, Blogger, Dan Android

Download Free Sevida Premium Template

Download Free Sevida Premium Template
Download Free Sevida Premium Template ~ Sevida is the premium responsive blog and magazine template for Blogger fans. This template shows you how cool and flexible Blogspot magazine template
can be.

Feature :
  • Current version: 1.7
  • 100% Responsive
  • Auto Featured Post from JSON (Slideshow) *
  • Manual Featured Post Work with Image Widget(Slideshow) New
  • Support Advance Editor: upload background images, change background color, key colors, fonts
  • Lightweight Auto read-more support third party image and youtube (option make it slideshow) New
  • Ajax load more post
  • Ajax Page Navigation New *
  • Support Mega Menu New
  • Cool blogger threaded comment (Support Google+ Comment) with Emoticon
  • JSON Search Result *
  • Lightweight Summary (option make it slideshow)
  • Two View Mode (List and Grid) width Cookies
  • Recent Comment Widget *
  • News Ticker Widget *
  • Related Post Widget *
  • Recent Post by Labels (10+ Post Type (Slider, Combine, Vertical, Horizontal, Gallery 1, Gallery 2, Simple, Slideshow) support Random)—Support ShortCode New *
  • Allow visitors increase / decrease text size and auto remember for future.
  • Optimize SEO
  • Archive Page *
  • Support Print CSS and allow visitors share articles email
  • 3 Comment System (Blogger, Facebook, Disqus)
  • Dropdown Menu
  • Ads ready
  • Top Social Icon
  • Support shortcodes
  • Custom Error 404 Page
  • Support RTL Language New
  • Lightweight Version New
  • Social Share Plugin (Addthis) New
  • Compatible with major browsers (IE8+,Mozilla,Chrome,Safari)
  • Professional admin layout, help you easy work with blog layout.
Tag : Template
14 Komentar untuk "Download Free Sevida Premium Template"

mantap bro , btw bagusan mana sama minima colored??

Keren Ini Lah :D...Silahkan Di Coba mas :D

Saya Sebelumnya Pake Minima Colored 3..
Tapi saya Berpindah hati ke Template yg Ini :)

template ini memang keren (udah makai) tapi nggak friendly/berat...

kunalnya dong gann sahrul-hs.blogspot.com

wow keren ya sob bisa dicoba buat blog baru ane nih thx

Itu Sih Tergantung Pemakai nya Juga :D

Silahkan Mas.. Dicoba Untuk Blog barunya :-d

Hmm... masih newbie, ga pede pake template yg aneh2.. :D

wah bagus tamplatenya, bisa jadi referensi nih soalnya udah bosan ama tamplate punya ane
kunbalnya
http://tutoronline7.blogspot.com

So pasti ini jadi template yang sering dicari orang, apalagi dengan fitur premium, makasih dah mas sangat membantu.

dah gw pake nih . template nya emang keren

Bisa Di Add FaceBook saya Biar gampang :D

Back To Top -->